fredag 4 november 2011

SPA-drömmar

Sitter här och lyssnar på snarkningar och drömmer mig bort... lååångt bort... ända bort till SKÖVDE! =) Har precis suttit och spanat in deras SPA, Aqua Vitalis. Verkar himla gött - och dessutom har man tillgång till upplevelsebadet! Där har ju jag och Mallan bara varit en gång - och det var tack vare Pingisklubben - stort TACK för det! Jag har liksom lite svårt att få tummen ur ibland. Och när det gäller ställen som badhus beror det lika mycket på mitt psyke som på kalendern. Men eftersom jag älskar att bada får jag bortse från diverse valkar och skit och ha roligt i alla fall! =) ROLIGT hade vi verkligen - jag som är en RIKTIG fegis blev övertalad av en mycket pedagogisk man att våga åka vattenrutschkanorna  så till slut gjorde jag det - om och om igen. Så mycket att jag hade GRYM träningsvärk i benen dagen därpå. Så många gånger att jag till slut nästan drog mig uppför de där trapporna. Smart av dom att ha så mycket trappor upp till kanorna. Positiv motion blir det av det. Gå i två minuter uppför trappor - åk i 10 sekunder nerför kana. =)
Hur som helst - finns ju en del saker kvar att testa där, men fasiken vad roligt det var. Jag vill dit igen! Och jag har de andra i pingisföräldragänget att tacka för det - för annars hade jag aldrig vågat.

Men som sagt - det är SPA jag drömmer om nu efter att ha kikat på deras foton. Dessutom läste jag att det fanns ett rum där man kunde sitta och få solljus - utan att det brände (alltså inget solarie). ÅÅHHH sååå gött det lät. Varma stenar kunde man ligga på... Mmmm!

Baddräkterna jag köpte i somras har fått bekänna färg minsann - så det gjorde inget att det blev två stycken inhandlade. Den svarta är köpt på Stay in Place hemsida och håller ganska bra vad den lovar trots att den har en del att hålla på plats. Den randiga köptes in panikartat i Halmstad i somras när jag hade åkt på semester till havet utan att ha med någon baddräkt!!! Den håller inte så värst mycket på plats, men är i alla fall lagom stor. Skulle dock inte fungera att åka vattenrutschkana med. =)

Vi diskuterade faktiskt SPAavdelningen igår, och det faktum att det från början var tänkt att det skulle vara som ett naturistställe typ... alltså inga kläder. Jag vet inte riktigt hur jag hade ställt mig till det... Jag hade nog inte åkt dit. Inte för att jag har svårt för nakenhet egentligen, utan mest för att självförtoendet inte gärna tillåter mig att visa upp kroppen jag bär runt på. Det hade känts...hm...jobbigt! Hade ni åkt dit om man inte fått använda badkläder?

3 kommentarer:

Annelie Björk sa...

Nej så illa vill jag inte folk!!Skämt å sido... jag har inte heller svårt för nakna människor, dom jag själv väljer att vara naken med, typ familjen för tillfället. Men när folk går omkring så där nakna i flock blir jag illa tillmods och får för mig att jag tycker det blir skitigt!! Jag vet inte för jag har inte varit så "flocknaken". Men jag vill tex att folk ska duscha på badhuset sedan klä på sig inte springa omkring hur länge som helst. Inte heller sitta nakna på bara bastubänken i bastun, utan på en handduk!!Barn får naturligtvis springa omkring nakna. Men inte vuxna!!Först duschar man sen klär man på sig!! Tror det har lite med att jag har lite svårt för allt som lossnar från huden osv... Flummigt långt inlägg igen...

Linda sa...

Nej, jag visar mig helst inte naken inför andra än de närmast sörjande... ;-) Har för dåligt självförtroende för det, oavsett om alla andra oxå är nakna.

hakker sa...

Nje, det hade nog inte funkat. Det blir en märklig blandning av de som är omåttligt nyfikna på hur andra ser ut och de som tycker att utsidan är ointressant. Dessutom - hur bra kan det bli med naket folk vid en bardisk... det brukar ju kunna spåra ur ändå typ.