onsdag 27 juli 2011

Minisemestern i Ulricehamn

Jag kom på att jag ju inte har skrivit så mycket om vår mysiga (men VÄLDIGT regniga) minisemester då vi besökte familjen "vanligaste-lövträdet-i-sverige-typ" ;-)
Det var en väldigt mysig camping, och deras husvagn var enorm - och likaså förtältet! Det var supermysigt! Vi har redan planer på att åka dit igen, fast då har M bestämt att vi ska ha en stuga med toalett, för det var sååå jobbigt att gå iväg och kissa mitt i natten...
Mallan och Emmelie satte genast igång att leka (fanns nog ett uppdämt behov) och ville bestämt bada fast det regnade. Så det gjorde de förstås. Sen frös de så de skakade och värmde sig i vår stuga ett tag. Vi åkte och åt lunch på en kinarestaurang med supergod buffé! Tack vare Emmelies fina guidning fick vi se det mesta av Ulricehamn och blev tipsade om vart man handlade billigast grönsaker och sånt. =) Hon är underbar! Vi har konstaterat att det kan bli en lärare av henne när hon blir stor! =)

På kvällen myste vi i förtältet och det var myysigt att sitta där och höra regnet smattra mot tältet. Svensk sommar! =) M förälskade sig i familjens mjuka filtar och bestämde att vi skulle köpa minst fem sådana! =)

Dagen därpå blev det en blöt (nej, inte det minsta 6ig) upplevelse i Borås djurpark. Vi hade bra väder till att börja med, men sedan kom det verkligen störtskurar. En gång klarade vi oss undan genom att sätta oss på ett café, men nästa störtskursomgång inträffade då vi satt och kikade på säluppvisningen... DÅ blev vi totalt dyngsura och fick dra oss hemåt. Men vi hann se MASSOR. Kolla bara in detta bildspel (Varning - 10 minuter långt!) så får ni uppleva lite av det vi var med om. Ber om ursäkt för den dåliga ----musiken, men man får ju inte använda låtar hur som helst...



Här kommer några av mina favoritbilder från den semestern - TACK goa familjen B för trevligt sällskap!
Min favoritbild alla kategorier! Så mycket känsla i den!

Liten Hannes som var som ett solsken trots sprutfeber...

Goa Nellie som plaskade omkring i regnet med stövlarna på fel fot och hade jätteroligt! Foto är taget genom fönstret på förtältet, så därför är det lite oskarpt. Men hennes bus i ögonen syns ändå! =)

Sköna ungar!!!

Sommarens bästa tshirt!!! Undrar vad det ska stå på Mallans t-shirt... Har ni förslag???

Inga kommentarer: