tisdag 19 april 2011

Det blir aldrig som man tänkt sig...

Igår hade vi planerat för teknilego och övernattning, tjejerna hade beställt grillat till kvällsmat så M marinerade kött på söndagseftermiddagen. 
Igår vaknar jag med ont i halsen, och enligt M har jag snarkat så att han vaknat av det. OCH? Han snarkar VARJE natt, och jag snarkar när jag är sjuk... det borde han väl kunna stå ut med??? ;-)

Trodde nog att halsontet skulle försvinna, men icke, och dessutom fick jag feber. Att berätta för Mallan att vi nog fick ställa in övernattningen och legot var ingen höjdare. Men hon tog det, och framförallt för Pyttelitens skull. Han har ju fullt upp med att växa till sig, och då vore det ingen höjdare om vi smittat ner hans storasyster som sedan smittar familjen...

Något var jag ju tvungen att få gjort hemma, så jag städade hallen i källaren där alla vinterjackor och skor låg nerslängda. Resulterade i en massa kassar som ska åka till återvinningen idag. Och så hittade jag en del skor som kanske vill bli ärvda? Bl.a. två par fotbollsskor som blivit för små för Mallan.

Känner mig lite bättre idag, och måste som sagt ta en tur till ÅVC, samt handla lite mat... Svårt att koka soppa på en spik typ.

Målar lite ägg också, och jobbar... Det ska ju skrivas omdömen, och lite annat som ska dokumenteras. Ja, mycket sittande vid datorn blir det emellanåt. Särskilt på loven. Det är ju knepigt. Hur hinner andra lärare göra det på sin arbetstid I wonder?


Några islandshästar jag fotade för ett tag sedan...

Inga kommentarer: