söndag 20 mars 2011

Den här (h)älgen!

 Här kommer lite foton från helgen...


 Mallan förvandlades till en rosahårig sminkad discobrud i fredags. Det var sexorna i Fröjered som ordnade disco, och det hade varit jättekul tyckte Mallan & Emmelie. De hade lekt ryska posten också. ;-)

 Det där med smink är inget Mallan har upptäckt nyss, men däremot har hon nu kommit på att hon vill kunna sminka sig SNYGGT, inte på "skoj-sätt". Och det är inte lätt. Så den här sminkstunden slutade med argtårar över att det inte blev snyggt... ;-)
Det hjälpte inte att mamma talade om att hon inte behöver kunna sminka sig än på mååååånga år. Eller egentligen aldrig om hon inte vill (men det vill hon ju).

 Efter discot följde Emmelie med hem och de skulle leka en stund, men det blev övernattning också. Så då showade de som bara den, spelade teater och grejade. Ganska många bus blev det också, som här ovan t.ex. =)

 Hela lördagförmiddagen gick åt till att bygga snögubbe - och den var inte liten så M fick hjälpa dem att lyfta upp de olika delarna. Den döptes till EMMAL som ju är ett ihopkok av deras första bokstäver i namnen.
Jättefin blev den, och den lyste så fint i vårsolen.

 Notera de snygga brösten... ;-) De består av potatisar och snö. Vem behöver silikon?

De gjorde också ett litet snöspöke!


 När vi kom hem på lördageftermiddagen så hade vårsolen gjort Emmal lite deppig. Och idag har hon tappat huvudet...

 Millan passade på att spralla runt i snön medan tjejerna byggde snögubbe. Hon älskar verkligen snö!

Vi hade turen att få se en fin älg igår också, och det blev skapliga foton på den.

Skickar en extra tanke till en vän som behöver det just nu. Håller tummarna för att allt går bra!

Vill också tacka frun i "Rör´t" som höll mig sällskap på loppisen idag. KUL!!!

1 kommentar:

Annelie Björk sa...

Tack för en jätte mysig fredag och lördag. Du är ju i alla fall en mycket bättre mamma än jag för Malin får ju sminka sig så DET SYNS!!!!! Och tack för ditt stöd under gårdagen!!!