tisdag 15 februari 2011

Alla hjärtans dag!

Mallan hade en mysig dag igår tillsammans med Emmelie. De var först på Tidaholms museum och pysslade, vilket de tyckte var kul. De passade också på att kolla in brandbilen :-)
Bra ordnat av Karin & Co tycker jag! Å inte kôsta dä nôtt ens! 


Sedan fick vi fika hos mormor & morfar. De fick välja mellan Smörgåsfika, Semla-fika eller kakfika. Gissa vad de valde??? Mormor hade köpt present till Mallan, en jättefin orm som direkt döptes till Anna. Anna Konda. ;-)



Sedan fick de också någon slags ny lera med små kulor i liksom. Jättefräckt! Det sysselsatte pysselprinsessorna lääänge.



Som avslutning på dagen var det dags för biobesök. Och nu får jag ju tyvärr erkänna att de blivit så stora att de vill gå på bio själva. Så jag får väl se alla nya tecknade filmer själv, eller på DVD... Eller jag kanske kan låna lillfaddran lite då och då...? Men då får vi nog träna på att se filmer som är längre än en timma... ;-)

Trassel var filmen tjejerna såg på, och de var helnöjda när de kom ut från bion. Jag, mamma och Millan hade traskat ringleden runt under tiden de kollade film och jag lovar att det var INTE skönt i den kyliga blåsten, men skönt att få röra på sig lite.




När vi kom hem fick jag lite hjärtepresenter av M och Mallan;
Tulpanbukett
Gelehjärtan (mina favoriter!)
En fint dekorerad ask med en "skatt" inuti



och, det bästa av allt:

EN PUSS!!!

3 kommentarer:

hakker sa...

Va? E de sant? ;)

Fnissi sa...

Jaaa, DET ÄR SANT!!! :-D

karin sa...

Tack för dom orden Sara