söndag 13 juni 2010

Studenten är KLAAR! ;-)

Det är så härligt att fotografera studenter - de är så GLADA! Och om de är så härligt spontana som just studenten jag hade i uppgift att förfölja (japp, rena paparazzin var jag - hade t.o.m spanat in genvägar man kunde springa till olika platser för att på så vis vara före studenttåget hela tiden... Så det gjorde jag... sprang alltså! Och det funkade!!!) så är det ju ingen match att få sköna foton! =)
Något lugnare var det dagen därpå (av flera anledningar tror jag..hrm...*fniss*) men sååå vackra alla var med sina fina klänningar och kostymer. Ja, man kan vara lika snygg och sexig i ett par sketiga snickarbyxor och en sliten t-shirt (kanske t.o.m. sexigare) - MEN, män i kostym är ändå väldigt läckert - och tjejer i vackra klänningar är som skimrande pärlor.

Fantastiskt att det gick att fotografera överhuvudtaget... Det var ju storm och ösregn i princip hela dagen, så man får väl vara tacksam att det höll upp. Och det syns väl inte på henne att hon fryser så hon nästan skakar?
Näpp, som gjord för obekväma fotomodelljobb! :-)

2 kommentarer:

Patricia sa...

Fast frågan är om inte en karl i ett par snickarbyxor med bar överkropp (som gärna får vara lite tattuerad) är snäppet bättre :)

Fnissi sa...

Jo, kan hålla med om det! =)