lördag 12 juni 2010

De röda skorna...

I april köpte Mallan de fina röda skorna som hon skulle ha på skolavslutningen. Hon gick i dem lite då, men sedan har de stått. Hon tog på sig dem i torsdags, gick till skolan (200 m) och när de sedan skulle marschera till kyrkan så kom hon trampandes på tå och kunde knappt gå för att det redan var skoskav på hälarna. Så hon fick gå barfota. Klassiskt! =)

Det var en jättefin avslutning - barnen sjöng och spelade så vackert! Lättrörd som jag är så rann det till i ögonen och rösten bar inte emellanåt när det skulle sjungas. Fattar inte att hon är så stor nu... Snart åtta år. Börjar TVÅAN i augusti. OFATTBART!
Att man dessutom satt och funderade på familjen som kommer att flytta långt bort under sommaren - och att detta var deras sista skolavslutning tillsammans med oss gjorde ju inte saken lättare... Åh vad jag kommer att sakna er!

Lillfaddran hittade lite lupiner som hon funderade på att plocka... Tur att det i alla fall är åtminstone ett år kvar tills hon ska börja skolan. Fast det tycker inte hon. Hade hon fått bestämma så hade hon redan gått två år i skolan...

Hon har sköna myror i byxorna, precis som det ska vara på små killar och tjejer! =) Att sitta still i en kyrka och lyssna är inte det roligaste som finns då, så då får man hitta på saker att göra. Testa att sitta på fotstöden t.ex. =) Berätta historier för sin fadder och prata om när vi ska pyssla ihop hon och jag... SÖTNOS!

Coolaste fotoobjektet - vilken charmknutte! I like! =)

Min barfotatjej! Med blommor som hon fått av en klasskompis, och sommalovspresenten från lärarna (som hon förövrigt redan skrivit ut till hälften!). Hihi!
Goa unge! Den bästa som finns!

Nej, nu ska jag trotsa vind och vatten från himlen och försöka hitta nåt ställe där det är möjligt att fotografera studenttjejer i balklänning...

Inga kommentarer: