lördag 10 oktober 2009

MysMillan!

Som ni ser här ovan så har Millan alltid varit en lugn och mysig hund - en liten tröttis. Men inte trött på det viset att hon inte har energi, utan på så vis att hon har lätt för att slappna av och ta det lugnt. Men när hon är på hugget så är hon pigg och alert som en mört! Om nu hundar kan liknas vid fiskar? ;-)

Vi hade besök förra helgen - efterlängtat sådant - och nu är det bara Asta vi saknar också! Men Millan har i alla fall hälsat på Habbis och Habbelina. Asta får vi träffa senare.
Millan älskar att sova i soffan hos Husse. Från och med idag har hon också en egen fin säng, eftersom hon nu tappat alla sina fyra vassa hörntänder och nu inte biter sönder saker så lätt. Hon har i och för sig inte bitit sönder nåt hon inte fått bita i, men man kan ju aldrig veta.
Men - jag skulle tro att soffan fortfarande blir favoriten! =)

Det är svårt att fatta att hon varit såhär liten...

Nu är hon ju stor... fast inte riktigt fullvuxen än. Men - på god väg!

Mera soffmys!

Vi älskar våran mys-Millan! Vissa (nämner inga namn) kallar henne Soff-i-propp och påstår att hon nog bara blir en knähund och ingen jakthund. Men det ska vi nog bli två om! Alla hundar har jakt i sig - det gäller bara att hjälpa henne att utveckla det! Och hon verkar intresserad - så jag tror inte att det blir några problem.
Och om det - mot förmodan - skulle vara så att hon inte vill jaga så har vi i alla fall fått världens goaste hund!

Inga kommentarer: