tisdag 4 november 2008

Fula skor!

Vi var ju och bowlade förra veckan. Här kommer lite bilder från detta trevliga tillfälle. Mallan ville först inte bowla alls - och sedan prövade hon i alla fall (och utan grindar, för det hade vi glömt att säga till om). Det gick riktigt bra faktiskt! Hennes klot rullade inte så fort - men de slog ner många käglor. Så när vi skulle åka hem ville hon ju inte sluta förstås! =)

Det fanns många snygga klot! Mallans favvo var rosa - men de rosa var lite tunga!

Ja, här kan man se att vissa fick strike om och om igen. Måste varit tur - för skicklighet finns det väl ingen möjlighet att det kan vara??? Eller? =)

Vi undrar: VARFÖR har ingen gjort snygga bowlingskor??? De är säkert praktiska (men ooo så täta - fötterna svampar ju till sig på en timme) men ack så fuuuula. Varför är det så? Hade varit snyggare med enfärgat. Eller fyller färgerna samma funktion som när man lärde sig cykla och hade ett grönt och ett rött handtag? Men skorna i storlek 45 kanske inte behöver vara tvåfärgade då, eller?
Är det nån som kan svara på denna oerhört viktiga fråga?

Lägger förresten in detta som ett inlägg under motion... Så det hamnar nåt där. Det där med dagens motion har hamnat nånstans vid tiden 2789 år f.Kr. Eller nåt... =( Igår simmade jag i och för sig, men jag vet inte om den hastigheten vi hade kan kallas motion...
Fattar inte när jag ska hinna...

Nu kanske någon smart människa säger: Kanske istället för att blogga... Och det kan ju vara sant på ett vis, men nu sitter jag faktiskt och käkar frukost.
Det måste väl bli lugnare nån gång???

Inga kommentarer: