söndag 28 september 2008

Film & dans!!!

Har idag sett på en fantastisk sagofilm för vuxna - med både humor (mycket!), kärlek och spänning! Passade mig perfekt! Stardust hette den!
Sedan var jag och prövade linedance - har ju gjort det förut - men nu verkar det som att det blir en grupp i Fröjered på söndagskvällarna. Yippiee!
Man kan ju dansa till vilken slags musik som helst i princip - och det roliga var att den ena låten vi dansade till var Stagger Lee!!! En välkänd låt i kollektivet! =)
Må så gott därute allihop!
Har precis pratat med A och då kändes hon nära. Nu känns hon långt bort igen... Och det är inget jag kan göra åt det! TUR att det finns telefon, mail och annat. HUR klarade man sig förr? Man måste ha längtat ihjäl sig... Jag blir nästan gråtig av att prata - så jag förstår O fullkomligt! Fy vad man kan SAAAKNAAA! Det lustiga är att hade de varit hemma - så kanske det hade gått flera dagar utan att vi setts eller pratat med varandra (ganska osannolikt - men ändå...) och då tror jag inte att jag hade saknat såhär mycket! Mycket sitter nog psykiskt i att man nu vet att det inte är så enkelt att man bara kan traska över och slänga ett par ord. Nu finns bara telefonen som bro mellan oss och Gbg. Det är ju inga hundra mil dit heller i och för sig - men... ni förstår nog hur jag menar. Typ... ;-)
Nu ska jag trösta mig (för det är ju förstås förbannat synd om mig som saknar så in i h-lv-te - nästan lika synd om mig som om familjen N/S - näe, så menade jag ju inte direkt, men jag reagerade på mitt eget ordval bara...) med att gå ner och förföra mannen i mitt liv... om han inte redan snarkar för fullt förstås! ;-)







1 kommentar:

Lina sa...

Åhå vad kul det ser ut med line dance...jag vill oxå börja!! Men här finns det bara på sena vardagar...:o/ Å jag skulle säkert bara RAMLA IALLAFALL...HAHAHA!! kram kram